בישול בירה

בישול בירה הפך בשנים האחרונות לאחת התופעות המרכזיות בעולם הקולינריה. כמובן שמדובר בנישה מאוד מצומצמת אצלנו בארץ, אך במקביל עדיין מתפתחת בקצב מכובד למדע. כיום כבר יש יותר מ-20 מבשלות בירה מקומיות ולכל אחת יש את הייחודיות שלה, את הטעם האיכותי וכמובן שהכל ברוח המקור של הבירה. כדי לבשל את הבירה הטובה ביותר צריך גם מצרכים מאוד איכותיים וכמובן שצריך גם ציוד שיוכל להתמודד עם שינוייים כאלה ואחרים, שמתאימים לשינויי טעם וצבע. הרי דבר ידוע הוא שלכל בירה יש את הטעם המיוחד שלה וכמובן שהכל מתבסס על בישול ייחודי בתנאים שונים. מה שחשוב הוא שהתוצר המוגמר יהיה טעים.